Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата Alfa Romeo Giulia - продължение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    Погледни пак снимката на интериора на Астрата,и пак помисли какво функционално има в това,волана и централната конзола да са ти затрупани с копчета ?????[COLOR="Silver"]
    Audi А4 има 6 бутона и 2 скрола,
    Giulia и Astra имат 7 бутона и 2 скрола
    C-class има 12 бутона
    3 серия има 8 бутона и 2 скрола.

В случая колкото и да е гледам няма как да определя дали е функционално, но употребата им във всекидневното шофиране ще определи дали са функционални или не. Обсъждаме волана на Джулиа, а не интериора на Астра....

П.С. И докато сме на вълна Опел, да изкажа и аз моето мнение, че интериора на мъника Адам е на светлинни години от всеки произвеждан Фиат до сега...
    Now: 156 2.5 V6 24V
    Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Дано само качеството на Джулия да е на нивото на премиум марките....каквато явно ще е и цената. Щото за Жулиета например не мога да кажа, че е нещо по-по от Астра като качество, но като цена е по-скъпа.
      Имам двама приятели с Опел Инсигния - едната е още на 40 хиляди км и е още като нова, другата е на 5 години и 180 хиляди км и само дръжките на вратите са се обелили, но съотношението цена-качество е идеално....
      Тук въобще не сравнявам двете марки, просто споделям наблюдения.
      Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

• Досега всички отразявания на появата й по ел. медии които прочетох са повече от положителни. Не смеят да критикуват както нееднократно се случи с 4C. Вярно че не е тествана още, но не вярвам след първите тестове нещо да се промени. Даже и онези шегаджии от top gear ми се струва че нямаше да си позволят шегички с giulia. Точно от положителни оценки има нужда марката за да стъпи здраво на новия пазар и да се поразмърда из европата. Чакаме Нюмбургринг за да има втора вълна от добри отзиви , там ще стане нещо страшно за германците.

Comment

• Първоначално публикувано от tdrrdt Покажи съобщение
          ...Чакаме Нюмбургринг за да има втора вълна от добри отзиви , там ще стане нещо страшно за германците.
          А дано, ама на дали.
          Точно там ще се докаже, че не всичко е кг/кс, каквато е реално рекламната политика до този момент.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Опааа

Attached Files
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
              А дано, ама на дали.
              Точно там ще се докаже, че не всичко е кг/кс, каквато е реално рекламната политика до този момент.
              Като минат тестовете пак ще коментираме.

Колеги,
              Ето го и кей бъстъра

Click image for larger version

Name:	blogdimotori_63ca7e86c378f896374809684504ff52.jpg
Views:	1
Size:	52.0 Килобайта
ID:	2342736
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Гле'ам сте се притеснили за копчетата - нема се плашите !
                Пращате ги там http://olx.bg/ad/remont-na-iztarkani...tml#b5ff5d67cb(не познаввам хората) и хоп колата става нов внос КАТО НОВА !
                Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
                  Гле'ам сте се притеснили за копчетата - нема се плашите !
                  Пращате ги там http://olx.bg/ad/remont-na-iztarkani...tml#b5ff5d67cb(не познаввам хората) и хоп колата става нов внос КАТО НОВА !
                  И като си помислиш, че всички тия измъчени убитаци от снимките "преди" са били пробутани на пазара

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    Опааа

Отново ще имаме най-красивото комби!
                    145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
                    159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
                    159 1.9jtdm 05г.

Comment

• Първоначално публикувано от Митко145 Покажи съобщение
                      Отново ще имаме най-красивото комби!
                      Определено не бих казал.
                      Аз съм изключителен фен на комбитата и от известно време си купувам само такива.
                      И последното ми комби го купих главно заради дизайна.
                      Но това комби определено не се запомня с абсолютно нищо.
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                        Определено не бих казал.
                        Аз съм изключителен фен на комбитата и от известно време си купувам само такива.
                        И последното ми комби го купих главно заради дизайна.
                        Но това комби определено не се запомня с абсолютно нищо.
                        Ми върви си там, където ти харесват, на никой тук не му пука особено за теб и мнението ти.

Comment

• Не очаквах да има толкова много хленчещи след толкова дълго чакане марката да има шанс да си стъпи на краката с модел който заслужава.
                          Now: 156 2.5 V6 24V
                          Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                            Не очаквах да има толкова много хленчещи след толкова дълго чакане марката да има шанс да си стъпи на краката с модел който заслужава.
                            Аз не знам защо хленчещите изобщо пишат тука...

Да си ни оставят да се кефим на тях като не им харесва, ебати...

Сякаш е на татко им фирмата и се притесняват, че няма да получат наследство като фалира заради грозната кола, която предстои да излезе на пазара.
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                              Ми върви си там, където ти харесват, на никой тук не му пука особено за теб и мнението ти.
                              Е за какво си мислиш, че на някой му пука за твоето мнение в този случай?
                              Свобода, всеки има право да изказва мнения. Или поне така си мисля.
                              A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                                Като минат тестовете пак ще коментираме.

Колеги,
                                Ето го и кей бъстъра

[ATTACH]146308[/ATTACH]

Така като го гледам ключа май ще има още някакви допълнителни опции и за него
                                Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                                Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Working...
                                X